Hırvatistan Türkiye Maç Özeti 0-1

#image_title

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında Türkiye A Milli takımımız deplasmanda Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Vincenzo Montella yönetiminde ilk sınavını veren Ay Yıldızlılar, mücadelenin ilk yarısını Barış Alper Yılmaz’ın golüyle 1-0 öde kapattı.

A Milliler, bir maçı eksik olmasına rağmen averajla lider olan Hırvatlar’ı devirerek grupta yeniden ipleri eline almak isterken bundan sonraki süreçte de hata yapmadan EURO 2024 vizesi almanın peşinde.

Osijek şehrindeki Opus Arena‘da oynanan ve 12 Ekim Perşembe akşamında saat 21.45’te başlayan Hırvatistan Türkiye maçı TRT 1‘den canlı yayınlanıyor.

GOOOOL | 30′ A Milli Takımımız, Hırvatistan deplasmanında öne geçti. İsmail Yüksek’in uzun pasına hareketlenen ve Gvardiol’dan kurtulan Barış Alper Yılmaz, Livakovic’in kalesini terk etmesini çok iyi değerlendirdi ve yaptığı aşırtma vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

Hırvatistan Türkiye İlk 11’ler:

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Barisic, Gvardiol, Sutalo, Kovacic, Modric, Brozovic, Brekalo, Pasalic, Petar Musa

Türkiye: Uğurcan, Ferdi, Samet Akaydin, Abdülkerim, Cenk Özkacar, İsmail, Salih Özcan, İrfan, Hakan, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Exit mobile version