Icardi Dudak Uçuklatan Teklifi Kabul Etti mi? Menajeri Açıkladı

Galatasaray’ın şampiyon olmasında büyük rol oynayan gol yıldızı Mauro Icardi’yi kadrosuna dahil etmek isteyenler büyük bir yarışa girdi. Sarı-Kırmızılı takım transferi bitirmek için her türlü şeyi denerken, Arabistan’dan dudak uçuklatacak bir teklif geldi. Gelen teklif herkesi korkuturken yıldız oyuncunun menajerinden açıklama geldi.

Süper Lig’de 23. kez şampiyon olan Galatasaray’ın kazandığı bu yeni zaferde Icardi, büyük bir paya sahip isimlerden biri oldu. Arjantinli yıldız takımda büyük işlere imza atarken geleceği hala tartışılmaya devam ediyor.

Sezonun bitmesiyle birlikte 1 yıllık kiralık sözleşmesi de sona eren Icardi için çeşitli teklifler gelmeye başladı bile! Sezonun bitişiyle birlikte Sarı-Kırmızılı takımın taraftarları Icardi’yi almaları için baskı yaparken, çeşitli iddiaların ardı arkası kesilmiyor…

Teklifi Kabul Etti mi?

Galatasaray’ın yanı sıra Suudi Arabistan’ın Medya kuruluşu MBC, Icardi’nin Arabistan ekibi Al Taawon’un yaptığı teklifin kabul edildiğini öne sürdü. Söz konusu teklifte ise 2 yıllık sözleşme karşılığı sezonluk 20 milyon euro ve +1 yıl aynı maaşla uzatma opsiyonu da verilmişti. Bu haber sosyal medyada gündem olurken, yıldız futbolcunun menajerinden açıklama geldi.

Menajeri Açıkladı

Icardi’nin menajeri Elio Pino, çeşitli açıklamalarda bulunarak Galatasaraylı taraftarı adeta rahatlattı! TRT Spor’da yer alan haberlere göre Icardi’nin menajeri, futbolcunun herhangi bir kulüple anlaşmadığını ve çıkan haberlerin de doğru olmadığını paylaştı.

Exit mobile version