Kayseri Talas’ta Yamaç Paraşütü heyecanı

#image_title

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Şenlik Talas 100. Yıl Aktiflikleri kapsamında 2 bin rakımlı Ali Dağı’nda gerçekleşen müsabakaya 20’si yabancı 150 sportmen katıldı.

Ali Dağı’nın tepesinde düzenlenen açılış programında konuşan Türkiye Hava Sporları Federasyonu Lideri Ahmet Saim Yılmaz, Ali Dağı’nın hava sporlarında Türkiye’de en bilinen yerlerden olduğunu söyleyerek, tertip için Kayseri’ninTalas Belediye Lideri Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

“TALAS BELEDİYESİ HE VAKİT DAYANAK OLUYOR”

Organizasyon ve pistle ilgili memnuniyetlerini lisana getiren yarışmacılar, Talas Belediyesi’nin verdiği katkılardan ötürü Lider Mustafa Yalçın’a teşekkürlerini iletti.

Yarışmaya katılan en genç isim olan Nuri Gül, “18 yaşındayım, müsabakaya geldim, buradaki ortam olsun, take off olsun, buraya gelirken yol güzergahı olsun hepsi çok hoş. Buraya birinci kere burada uçuş yapacağım. Buradan Talas Belediye Lideri Mustafa Yalçın Bey’e çok teşekkür ederiz. Her şey çok hoş.” sözlerini kullandı.

Bir öbür yarışmacı Fazlı Borazan da Talas Belediyesi’nin kendilerine büyük dayanak verdiğini vurgulayarak bilhassa uçuş pisti noktasında çok hoş bir ortam hazırladıklarını söyledi.

Kalkış grubundan Mehmet Budak da mahallî idarelerin bu tıp faaliyetlerin içinde yer almasının çok kıymetli olduğunu belirterek Talas Belediyesi’nin bu çeşit tertiplere her vakit dayanak olduğunu belirtti. Budak şunlar söyledi: “Bu tıp tertipler mahallî takviye olmadan olmuyor, Talas Belediyesi de bu bahiste çok hassas Lider Yalçın’a dayanaklarından ötürü teşekkür ediyoruz.”

ÖDÜL MERASİMİ CUMARTESİ 19.00’DA

Öte yandan müsabakada dereceye giren atletlere mükafatları, bugün düzenlenecek merasimle verilecek. Yamaç Paraşütü İniş Alanında düzenlenecek ödül merasimi, saat 19.00’da başlayacak.

Exit mobile version