Kayseri’de Wakeboard rüzgarı

#image_title

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı tam donanımlı spor tesislerinde konut sahipliği yaptığı spor tertipleri ile isminden kelam ettiren Kayseri sporun merkezi olma yolunda adım adım ilerliyor.

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Su Altı Su Sporları Federasyonu iş birliğinde 11-13 Ağustos 2023 tarihleri kapsayacak biçimde Anadolu Mükemmeller Diyarı Sukaypark’ta düzenlenen Kablolu Wakeboard Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası sürüyor.

10 kentten 20 kulüp ve 143 atletin katıldığı heyecan ve rekabetin tepeye ulaştığı şampiyona sporseverler tarafından da ilgi görürken Büyükşehir’in spor faaliyetlerinde öncü kuruluşu Spor A.Ş.’de tertip münasebetiyle tam not aldı.

11 Ağustos saat 09.00’da başlayan yarışlar 13 Ağustos’ta tamamlanacak biçimde planlandı. Kayseri’nin değerli tesislerinden biri olan Sukaypark Tesisi’nde gerçekleşen şampiyonada mükafatlar bugün 15.00’te yapılacak ödül merasimi ile sahiplerini bulacak.

Kablolu Wakeboard Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası heyecanını yaşamak isteyen Kayserililer fiyatsız biçimde yarışları takip edebiliyor.

Exit mobile version