Keşanlı karatecilerden Gemlik derecesi

#image_title

Bülent SAYLAM / EDİRNE (İGFA) – 4.Uluslar Ortası Karate Şampiyonasına 13 ülke, 25 vilayetten 143 kulüp katıldı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen turnuvada; Keşan Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörü Hamdi Çevik, 55 yaş üzeri veteranlar kategorisinde 2. olarak gümüş madalya alırken, Keşan Belediyesi Spor Antrenörü ve faal karşılaşma atleti Meltem Şahin, 2005 ve üstü büyük bayanlar kategorisinde 5. oldu.

Keşan’ı muvaffakiyetle temsil ettiklerinden dolayı duyduğu memnunluğu lisana getiren Çevik, “Organizasyon çok başarılı. Bu turnuvada Veteranlar kategorisinde Keşan Belediyespor ismine yarıştım. İkinci olarak kürsüye çıkma muvaffakiyetini elde ettim. Ve ilçeme gümüş madalya kazandırdığım için memnun oldum” dedi.

Şahin ise, karşılaşmaya katılmasındaki emelinin 4-5 Kasım 2023 tarihinde Belçika’da yapılacak olan Avrupa WadoRyu Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsilen katılacağım için hazırlık yapmak olduğunu belirterek, “Böylelikle hazırlıklarının birinci kısmını güzel bir performans göstererek bitirmiş oldum. Bundan sonrada karşılaşma tarihine kadar yapılacak olan tüm turnuvalara katılarak hazırlıklara devam edeceğim. Başta Kasım Demir hocamıza teşekkür ediyor ve bu turnuvayı organizede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Exit mobile version