Malatya Melissa Vargas’a Onur Belgesi Verdi

#image_title

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın da katılımıyla gerçekleşen törende, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vargas’ı Malatya’da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade etti.

Coşkuyla Karşılandı

Vargas, Malatya’daki imza gününde genç hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Türk vatandaşlığına geçiş sürecinden sonra sık sık Malatyalı olduğunu ifade eden Vargas, “Burada olduğum için çok mutluyum. Bana yaşattığınız bu mutluluk için, beni bu kadar sıcak karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Umuyorum ki Malatya, güzel şehrimiz çok çabuk bir şekilde eski güzelliğine kavuşur, yaralarını sarar. Biz hepimiz bir aileyiz, hepimiz birlikteyiz ve burada Malatya için bir aradayız” şeklinde konuştu.

Üstündağ: “Melissa Artık Bizim Bir Evladımız”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vargas’ın Malatyalı kimliğiyle gurur duyduklarını belirterek, “Melissa artık bizim bir evladımız. Bugün sizlerle kucaklaşmak için buradayız. Bende Federasyon Başkanı olarak daha önce size söz vermiştim ve yerine getirdim” dedi. Vargas’a verilen onur belgesi, Malatya’da sporseverler tarafından coşkuyla karşılandı.

Exit mobile version