Manisa BBSK’nın filede transfer atağı sürüyor

#image_title

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Grubu, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 2023-2024 dönemi için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Yeşil-beyazlı grup filede genç yeteneklerden ve pasör mevkiinde oynayan Teslime Parıltı Aslan’ı takımına kattı. Voleybola başladığı Seramiksan’da 9 yıl oynayan Aslan, geçtiğimiz dönem Akhisar Belediyespor formasıyla Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi’nde gayret etti. Tevfik Lav Spor Tesislerinde düzenlenen merasimde kendisini yeşil-beyazlı formaya bağlayan imzayı atan Aslan, Manisa BBSK’ya katıldığı için çok heyecanlı ve memnun olduğunu söyledi.

İmza merasimi sonrasında açıklamalarda bulunan Manisa BBSK İdare Heyeti Üyesi Orhan Haşim Elmalı da, “Manisa’da birçok branşta kıymetli atletler yetiştiren bir organizasyonuz. Bu dönem bayanlar voleybolda 2. Lig’de gayret edeceğiz. Altyapından yetiştirdiğimiz ve 2. Lig’e yükselme başarısı gösteren takımımızda da yer alan 7 genç isimle yola devam edeceğimizi duyurmuştuk. Dış transferde, Manisalı ve Manisa’da voleybol hayatını sürdüren genç kızımız Teslime Parıltı Aslan’ı da takımımıza kattık. Bu ülkenin gençlerine, kızlarına güveniyoruz. Manisa BBSK olarak gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Exit mobile version