Mauro Icardi’nin Galatasaray’dan İstediği Maaş Belli Oldu

#image_title

Mauro Icardi’ye bir Suudi Arabistan kulübü, bonuslar hariç yıllık net 25 milyon euro maaş teklifi sundu. PSG’den aldığı 9 milyon TL’lik maaşın iki buçuk katı bir teklifi geri çeviren Icardi, Suudi Arabistan kulübünün teklifinin yarısından daha azını kabul ederek Galatasaray’la iletişime geçti. İlk tercihinin Galatasaray olduğunu söyleyen Icardi, menajerliğini yapan Wanda Nara’ya ve temsilcilerine ileterek eşinin de onayını aldı. Ancak Icardi’nin menajeri Nara, sarı-kırmızılı takımdan 10 milyon euro civarında bir maaş talep etti.

Galatasaray 6 Milyon Euro Teklif Etmiş 

Finansal Fair Play kuralları sebebiyle sınırlı bir bütçesi olduğunu vurgulayan Galatasaray’ın, Icardi’ye 6 milyon euro civarında bir teklif yapacağı öğrenildi. Kalan tutarın da sponsorluk anlaşmalarıyla karşılanması planlanırken, Icardi’nin transferi adına bazı spor firmalarıyla çeşitli anlaşmaların artık tamamlanma aşamasında olduğu da belirtildi.

Daha Önce 7.5 Milyon Teklif Etmişti 

Öte yandan Galatasaray, Icardi’ye daha önce 7.5 milyon euro teklif ederken reklam anlaşmalarıyla birlikte bu tutarın 10 milyon euro’ya çıkacağı bir teklifin masaya konulması bekleniyor.

Exit mobile version