Sakarya’da hentbolda ulusal heyecan başlıyor

#image_title

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi hentbol grubu yeni dönem öncesi Sakarya 2. Ulusal Hentbol Turnuvasıyla alana çıkıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen dönem öncesi turnuvaya Üstün Lig’in son şampiyonu Beykoz Belediyesi ile ligin yeni gruplarından Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri katılıyor.

EN ÖNEMLİ RAKİPLE HAZIRLIK MAÇI

Geçtiğimiz dönem birinci sefer yer aldığı Muhteşem Lig’i ikinci bitirerek tarihi bir muvaffakiyet elde eden Büyükşehir Hentbol grubu yeni döneme tezli bir halde giriyor. Şampiyonluk planlamasıyla başlanan dönem öncesi çalışmalarında şampiyon hoca Korer Koral’ı başantrenörlüğe getiren Büyükşehir, Muhteşem Lig’in gol hükümdarı Samet Kanberoğlu başta olmak üzere ulusal gruplarda oynamış birçok sporcuyu takımına kattı.

Yeni dönem öncesi ligin en önemli rakiplerinden olan Beykoz Belediye ve ligin yeni takımı Konya Büyükşehir Belediye ile Sakarya 2. Ulusal Hentbol Turnuvası kapsamında Sakarya’da karşılaşacak Büyükşehir Hentbol ekibi hem takımının gücünü test etmiş olacak hem de en önemli rakibiyle dönem başında güçlerini karşılaştıracak.

Sakarya 2. Ulusal Hentbol Şampiyonasının fikstürü şu formda;

11 Ağustos Cuma / 16.00: Konya BSK – Beykoz Belediyesi (Tv264)
12 Ağustos Cumartesi / 18.00: Sakarya BŞB – Beykoz Belediyesi (Tv264)
13 Ağustos Pazar / 13.00: Sakarya BŞB – Konya BSK (Tv264)

Exit mobile version