İZMİR (İGFA) – Bu yıl içinde düzenlenen ve ulusal ekip seçme kriterleri ortasında bulunan üç büyük şampiyonada muvaffakiyet elde eden üç genç sportmen daha büyük muvaffakiyet amaçlarıyla Efes Selçuk’u ve Türkiye’yi temsil etmek için çalışacaklarını belirttiler.
Türkiye Kickboks Turnuvası 1.’si ve Dünya Kickboks 2.’si Umut Koçer; “Şu an önümüzde Avrupa Kickboks Şampiyonası’na var. Ona katılacağım. İnşallah orada en güzeli olacağım ve şampiyon olacağım” dedi.
Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Asmin Dinç; “Önümüzdeki Ulusal Kadro elemeleri ve dünya şampiyonasında birinci olacağım” dedi.
Türkiye Kickboks Turnuvası 2.’si Dünya Kickboks Şampiyonu Naz Yünden; “Türkiye Şampiyonası’nda birinci oldum ve ulusal ekibe katıldım. Avrupa Şampiyonası’nda da birinci olmayı hedefliyorum” dedi.
ÇOCUKLARIMIZI YETİŞTİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ
Sezer Spor Kulübü Lideri ve Antrenörü Sezer Çallı takviyelerinden ötürü Efes Selçuk Belediyesi’ne teşekkür ederek; “Bu yıl yapılan üç tane büyük şampiyona vardı Ulusal Grup Seçme Kriterleri ortasında bulunan. Bu üç şampiyonada da iki atletimiz başarılı oldular. Puanlamada birinci sırayı aldılar ve Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar. Hem benim için hem İzmir ve Efes Selçuk için bir birinci oldu. Bu birincisi başarabildiğimiz için memnunuz, gururluyuz. Çocukları yetiştirebildiğimiz için gururluyuz. Belediyemiz de bizlere dayanak olduğu için çok teşekkür ediyoruz hakikaten. Hiçbir vakit takviyelerini bizden esirgemediler. Çok teşekkür ederim” dedi.