Selçuk Şahin Görevini Bıraktı

#image_title

Şahin, Medipol Başakşehir’de geçirdiği üç yıllık süre boyunca Emre Belözoğlu ve ekibiyle çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendi kariyer planları doğrultusunda ayrıldığını açıkladı. Önceden Fenerbahçe’de de ‘Takım Koordinatörü’ olarak görev yapmış olan eski futbolcu Selçuk Şahin, Medipol Başakşehir’deki görevini bıraktı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir’de kadro revizyonu sürüyor. İstanbul temsilcisinin, teknik direktörü Emre Belözoğlu’nun ekibinde bulunan Selçuk Şahin’in görevini bıraktığını açıkladı.

Ayrıldığını Sosyal Medyadan Açıkladı

Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamada, “Futbol kariyerimi sonlandırdıktan sonra 3 yıl boyunca Emre Belözoğlu ve ekibiyle birlikte çalışmaktan ve mücadele etmekten büyük keyif aldım. Ancak kendi kariyer planlarıma ve hedeflerime uygun olarak ayrılmaya karar verdim. Emre Belözoğlu, 20 yıllık dostum ve son 3 yıldır hocam oldu. Kendisi ve ekibine başarılar diliyorum. Başakşehir kulübüne, değerli başkanımız Göksel Gümüşdağ’a ve yöneticilere, 2 yıl boyunca çok özel anlar yaşadığımız ve başarılar elde ettiğimiz için teşekkür ediyorum. Yeni bir meydan okumada tekrar buluşmak üzere” notunu düştü.

Eski futbolcu Selçuk Şahin, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra Fenerbahçe’de 2020-2021 sezonunda “Takım Koordinatörü” olarak görev yaptı.

Exit mobile version