Serdal Adalı: Beşiktaş’ta Tarihi Seçim, Ancak Organizasyon Kötü

#image_title

Serdar Adalı, dışarıda kalan ve geri dönen arkadaşları olduğunu belirterek, genel kurul üyelerinden sabır istedi.

Beşiktaş’ın Emlakjet Spor Kompleksi’nde düzenlenen kongresinde konuşan Serdal Adalı, “Bu seçim, bugüne kadar gördüğüm en kötü organizasyon. Oy kullanmak için gelip dışarıda kalan arkadaşlarımız var. Geri dönen arkadaşlarımız var.” dedi.

Adalı, genel kurul üyelerinden sabırlı olmalarını isteyerek, “Bir organizasyon bozukluğu var. Bunun farkındayız. Bu seçimi stadımızda yapabilirdik. Başka daha geniş bir alanda da yapabilirdik. Beşiktaş için çok önemli bir seçim. Mevcut durumdan dolayı bırakıp gidilecek kadar basit bir seçim değil. Herkesten biraz daha sabır rica ediyorum. Kısa süre sonra bir rahatlık olacaktır.” şeklinde konuştu.

Seçimde yaklaşık 11 bin kişinin katılımını beklediklerini belirten Adalı, “Herkesin kulübüne sahip çıkmak için gelip oyunu kullanmaya niyetli olduğunu görüyorum. İnşallah sahip de çıkacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Serdal Adalı, gelecekteki organizasyonları statta veya daha geniş bir alanda gerçekleştireceklerini ifade etti ve yaşanan durum için genel kurul üyelerinden özür diledi.

Exit mobile version