TFF Başkan Adaylığında Yeni İsim

Ünlü Gazeteci Orhan Yıldırım tarafından yapılan paylaşım ile birlikte TFF öncesinde son gün olduğu fakat Orhan Yıldırım dışında da aday olmadığı görüldü. Buna göre 61 kulüpten adaylık için imza verilmesi gerektiği belirtildi.

TFF Kulüpler Birliği’nin beklemekten bile aciz olduğunu vurgulayan Yıldırım, aday belirlemek için neyin beklendiğine, tek adayın o olduğuna vurgu yaptı. Federasyon oluşumunda iyi bir duruş gösterilmiyorsa ne işe yarıyor sorusunu sormayı da ihmal etmedi. Beşiktaş dışındaki hiçbir kulübün de TFF ve ilgili kurumlardan şikayetçi olma lüksünün bulunmadığını belirtti. Türk futbolunun tek adaylı seçimi kabul etmediğini vurguladı. Buna göre tek adayın olduğu yerde kim neyi seçecek diyerek sözlerine devam etti.

Yeni Düzene Aday Çıkarın, Çıkaramıyorsanız İmza Sorununu Çözün!

Orhan Yıldırım yaptığı açıklamalarla birlikte eski kurulun tamamen iş adamları, eski hakemler ve eski hukukçulardan oluştuğunu, buna karşı durulması gerektiğini belirtti. Bununla birlikte şikayetlerin olduğunu belirtti. Bu kurulu düzene karşı hazır adayın imza sorununu çözmek gerektiğini de vurguladı.

Exit mobile version