Victor Nelsson’dan Bomba Etkisi Yaratacak Sözler

#image_title

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in takıma katılmasının ardından oluşan stoper rotasyonunda hangi oyuncuların forma giyeceği gündemi meşgul eden konulardan biriydi. Savunma tandeminde Abdülkerim Bardakçı ve Davinson Sanchez’i tercih eden Okan Buruk, Danimarkalı savunmacıyı yedek kulübesine göndermişti. Teknik ekibin bu kararı sonrasında Nelsson’dan açıklamalar geldi.

Ülkesinin basınından BT’ye çok konuşulacak açıklamalar yapan tecrübeli stoper, gündemde büyük yankı uyandıracak ifadeler kullandı.

Danimarkalı savunmacı yaptığı açıklamalarda Galatasaray’ın kendisine yapmış olduğu yeni sözleşme teklifini reddettiğini açıkladı. Manchester United maçında yedek kalmasından dolayı çok sinirli olduğunu belirten Nelsson, kendisini öfkeli ve tükenmiş hissettiğini söyledi.

”HOCAYLA ARAMDA KALACAK”

Yedek kalması hakkında Okan Buruk’la konuştuğunu söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, “Sanırım bu onunla benim aramda kalacak” dedi.

”BAŞKA TAKIM BULMAK ZORUNDAYIM”

Açıklamalarına tam gaz devam eden Nelsson, ”Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul’da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum” ifadelerini kullandı.

Bir ara gündemi oldukça meşgul eden Sevilla’ya transferi hakkında da konuşan Danimarkalı stoper, kendisine gelen teklifin Galatasaray yönetimi tarafından düşük bulunduğunu ve kabul edilmediğini söyledi.

Bu sezon sarı kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 13 maça çıkan Victor Nelsson, takımına skor katkısı veremedi.

Exit mobile version