Yeni Genç Muratspor’un teknik işvereni muhakkak oldu

#image_title

Bingöl Yeni TV / BİNGÖL (İGFA) – BAL ligi takımlarından temsilcimiz Yeni Genç Muratspor ’da yeni dönem hazırlıkları başladı.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak BAL ligine yükselen Yeni Genç Muratspor, Fenerbahçe’nin çeşitli yaş kategorilerinde ve profesyonel liglerde teknik yöneticilik yapmış Mustafa Ertem ile anlaştı. İmza sonrası konuşan Teknik Yönetici Ertem, “Buraya memleketimin kadrosu olduğu için imza attım. En büyük hedefim, efsane Muratspor’u yaşatmak ve başarıyı kalıcı kılmak” dedi.

“Buraya para için değil başarılı olmak ve gencecik fidanlarımızı futbola kazandırmak için geldiğim bilinsin” diyen Erten, “Tarafıma birinci teklif geldiğinde yalnızca 2 saat düşünüp çabucak evet dedim. Evet dememde ki en büyük etken ise kendim de Kiğı’lı olduğum için memleketimin grubuna gidip futbol geçmişi muvaffakiyetler ile dolu olan bu kadim ilçenin tarihine adımı yazdırmaktı. Öncelikli emelimiz ligi üst sıralarda bitirmek ve başarıyı kalıcı kılmak olacak. Burada kaldığım bir hafta içerisinde gördüm ki herkes futbol ile yatıp kalkıyor ve Muratspor’u gencinden yaşlısına herkes çok seviyor. Kulübün maddi açıdan zorluk çektiğinin farkındayım lakin biz futbola aç ve kendini kanıtlayıp üst liglere transfer olma hayali olan futbolcular ile anlaşmış durumdayız. Muahedeye vardığımız futbolcular ile bu ligin üstesinden rahatlıkla geleceğimize hiç kuşkum yok. Bizler idare şurasında ki arkadaşlarımızla oturup 1 yıllık planımızı hazırladık. İnşallah her şey yolunda masraf ve Rabbim gönlümüzden geçeni dönem sonu yaşamayı nasip eder. Burada tek eksik kalan ise Muratspor’u seven herkesin maddi manevi dayanak olmasıdır. Tribün kültürü ile nam salmış taraftar gruplarımızın da takviyesiyle bu işi başaracağız. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin” dedi.

BAYSAL: “BİRÇOK ZAHMETİMİZ VAR, MADDİ MANEVİ DAYANAK BEKLİYORUZ”

İmza sonrası gazetecilere açıklama yapan Kulüp Lideri Orhan Baysal da, “Kendisi daha evvel ki kulüplerde elde ettiği muvaffakiyetler ile rüştünü ispatlamıştır. İnşallah bizde de birçok muvaffakiyetler elde edecek ve kulübümüze birçok muvaffakiyetler yaşatacaktır. Kulüp olarak şiddetli bir süreçten geçiyoruz ve maddi manevi takviyeye gereksinimimiz var. Aylardır ihale sürecinde olan ve bir türlü yapılmayan stadyum tamiratı başta olmak üzere birçok kasvet ile karşı karşıyayız. Bir yıllık planlama yaptığımızda futbolcularımızın konaklayacağı tesis, futbolcu sarfiyatları, deplasman masrafları vb. birçok masraf yalnızca idare heyetimizin karşılayabileceği bir masraf değildir. Tüm herkesi elini taşın altına atmasını ve Muratspor’umuza sahip çıkmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Exit mobile version