Amazfit Balance Akıllı Saat Vücut Kitle Endeksi Ölçüyor

#image_title

Amazfit, sağlık takibi konusunda sunduğu özelliklerle öne çıkan yeni akıllı saati Amazfit Balance’i tanıttı.

Amazfit Balance; vücut yağ oranı, kitle endeksi, bazal metabolizma, iskelet kasları gibi birçok değeri takip ederek kullanıcılara kapsamlı bir sağlık deneyimi sunuyor.

Özellikler ve Fiyat

Amazfit Balance, 1.5 inçlik AMOLED ekranıyla 480×480 piksel çözünürlük sunarken, 60Hz tazeleme hızı ve 1500 nit parlaklık ile dikkat çekiyor. Otomatik parlaklık ayarı sayesinde kullanıcıya mükemmel bir görüntüleme deneyimi sunan saatte bulunan 4GB dahili hafıza ile çevrim dışı müzik dinleme ve Bluetooth üzerinden görüşme imkanı da sağlanıyor.

Amazfit Balance, Zepp OS 3 ara yüzü üzerinde çalışarak 475mAh bataryasıyla tipik kullanımda 14 güne kadar pil ömrü sunuyor. Saatin sağlık takibi özellikleri arasında çift LED destekli 8PD BioTracker ve 5 PPG sensörü bulunuyor. Bu sensörler, nabız, kan oksijeni ve uyku takibi gibi önemli sağlık verilerini sürekli olarak izleyebilme imkanı sunuyor.

Akıllı saat, kullanıcının vücut yağ oranı, kitle endeksi, bazal metabolizma ve iskelet kasları gibi değerlerini takip ederek kişiselleştirilmiş sağlık verilerini sunuyor.

Dahili GPS özelliği sayesinde Amazfit Balance, telefondan bağımsız güzergâh takibi yapabiliyor. Tüm bu özelliklerle donatılan Amazfit Balance, 300$ fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Exit mobile version