Apple Vision Mide Bulandırıp Yüzde Yanık İzi Oluşturuyor!

3500 dolarlık fiyatı ile ürünü deneyimleme fırsatı elde etmek isteyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Buna rağmen birkaç teknoloji editörü ve geliştiriciler dışında kimsenin deneme fırsatı olmamıştı.

Wall Street Journal editörü bu gözlük ile neler yaşadığını Youtube videosunda anlattı. Deneyimlemeler sorasında da gerçek fikirlerini paylaşan Stern gözlüğü satın almak isteyen kişilere fikir vermeyi amaçladı.

Kafaya Takılan Dev Apple VR

Wall Street Journal editörü tarafından yapılan açıklamaya göre deneyimlerde gelmiş geçmiş en iyi VR kask olduğuna vurgu yaptı. Kafaya kolay bir şekilde takılıp ayarlanabildiğini de söyledi. Genel olarak dev bir Apple Watch takılmış hissinin yaşandığını söyledi.

Ürünü 30 dakika boyunca deneyimleme fırsatı bulan Stern, çıkardığında burnunda ve alnında kızarıklıkların oluştuğunu söyledi. Bunun temel sebeplerinin ürünün yüz ve kafa ile uyumlu olmadığını belirtti. Belirtilenlere göre piyasaya sürülürken daha fazla opsiyonu olduğunu belirtti. Ayrıca deneyim sırasında hafif bir mide bulantısı yaşadığını söyleyen Stern, ağırlığının da fazla olduğunu belirtti.

Exit mobile version