Bu Yıl Tanıtılacak iPhone 15 Serisinin Renkleri Belli Oldu

#image_title

Teknoloji devi Apple, iPhone 15 serisinde renk seçeneklerini artırmaya hazırlanıyor. Eylül ayında tanıtılması planlanan yeni iPhone modelleriyle ilgili sızıntılar hız kesmeden devam ederken, yayımlanan son rapora göre seri için renkler hakkında bilgiler gelmeye başladı! İşte iPhone 15’le ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler…. Daha önce ortaya atılan iddialarda iPhone 15 serisinin renk anlamında çok daha geniş bir skalaya sahip olacağı belirtilmişti. Eylül 2023’te yapılacak olan lansman öncesinde tarih yaklaştıkça yeni bilgiler ortaya çıkarken, iPhone 15’in standart modellerinde hangi renklerin kullanılacağı da belli oldu. Alınan bilgilere göre iPhone 15, aşağıdaki renklerle satışa sunulacak:

iPhone 15 Pro, Yeni Mavi Renk Seçeneğiyle Geliyor

Önceki sızıntı bilgilere göre iPhone 15 Pro modelleri, aynı zamanda farklı renklere de sahip olacak. Kaynaklardan alınan bilgilere göre bu yılki seçenekler arasında mavi rengi ön plana çıkacak. Hatta öyle ki şirket, yeni bir mavi tonun üzerinde hala çalışmalarına devam ediyor.

Pro Modellerde Titanyum Çerçeve Kullanılacak

Öte yandan yine sızıntı bilgilere göre Pro modellerde titanyum çerçeve kullanılacak. Üzerinde çalışılan yeni mavi renk, telefonun yeni titanyum çerçevesini tamamlayacak şekilde bir tasarıma sahip olacak. Bu mavi tonun aynı zamanda titanyum grisi seçeneğiyle sunulma ihtimali de konuşulan kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Exit mobile version