ChatGBT’den Siri’ye Destek!

OpenAI tarafından duyurulan bilgilere göre ChatGBT İOS uygulaması bir süre önce kullanıma sunulmuştu. Uygulama App Store üzerinde de zirveye oturdu ve yeni güncellemeler ile yeni özellikler kazandı. Bu özellik ile birlikte ChatGBT sesli komutlar kullanımına imkan tanıyacak.

ChatGBT İOS Uygulaması

Siri ile entegre şeklinde çalışacak olan ChatGBT, yapılan son güncellemeler ile birlikte dikkate değer özelliklerin geleceği de belirtildi. Bu yenilikler ile birlikte de sesli komutların ChatGBT için kullanılabileceği vurgulandı. Buna göre Siri asistanına entegre olacak şekilde kullanılabilen OpenAI, konuşma tanıma teknolojisi ile geliştiriliyor.

Yapılan güncellemeler ile birlikte ChatGBT, isteklerini kısayoldan saklamaya izin verecek şekilde gelişmelerine devam edecek. Diğer uygulamalar arasındaki entegrasyonun da sağlanmasına izin veren yapay zeka da, mesajlaşma ya da not alma uygulamalarının olabileceği vurgulandı. Bu destekler ile yapay zeka Siriyi daha fazla geliştirip değiştirecek. Aynı zamanda kullanım kolaylığı da sağlanmış olacak.

Exit mobile version