Google Play Store Yeni Özelliğini Duyurdu

#image_title

Google Play Store’un 38.8 sürümü, Android kullanıcılarına uzaktan uygulama silme yeteneği kazandırıyor. Artık kullanıcılar, Play Store’a giriş yaparak bağlı oldukları cihazlarda bulunan tüm uygulamaları görüntüleyebilecek ve istedikleri uygulamaları tek bir dokunuşla silebilecekler.

Uzaktan uygulama silme özelliğini kullanabilmek için kullanıcıların birkaç adımı takip etmeleri gerekiyor. İlk olarak, Play Store’da profil resmine dokunup “Uygulamaları ve cihazı yönet” seçeneğini belirlemeleri gerekiyor. Yönet bölümünde, bağlı oldukları cihazların listesini görebilecekler ve istedikleri cihazı seçip üzerindeki uygulamaları yönetebilecekler.

UYGULAMALARI SIRALAMA VE TOPLU SİLME ÖZELLİĞİ

Kullanıcılar, kaldırmak istedikleri uygulamaları ada ve boyuta göre sıralayarak daha hızlı bir şekilde bulabilecekler. Ayrıca uygulamaları tek tek değil, toplu olarak da silebilecekler. Bu özellik, özellikle fazla yer kaplayan uygulamaların kolayca temizlenmesine olanak tanıyacak.

Uzaktan uygulama kaldırma özelliği yalnızca telefonlarda değil, aynı zamanda araçlarda, televizyonlarda ve wearOS akıllı saatlerde de kullanılabilecek. Böylelikle kullanıcılar farklı platformlardaki cihazlarındaki uygulamaları merkezi bir yerden yönetmelerine imkan bulacak.

Exit mobile version