Hades Oyunu Netflix İle Mobile Geliyor

#image_title

Dönemin en başarılı oyunları arasında yer alarak hala büyük bir ilgiyle oynanan Hades, mobil platformlara yakında geliyor. Netflix, bu popüler oyunun geliştiricileriyle iş birliği yaptı ancak küçük bir detay var.

Hades Mobil Ne Zaman Geliyor?

Netflix’in açıklamasına göre, Hades, Braid ve Death’s Door gibi oyunlar artık platformun mobil oyun hizmeti çerçevesinde abonelere sunulacak. Bilindiği üzere, firma daha önce aboneleri için birçok masaüstü oyununu mobil cihazlara taşıdı ve katalogları toplamda 80 oyunu aştı.

Zagreus karakterini oynadığınız oyunda eğer ölürseniz başlangıca dönmek zorundasınız. Bölümler sürekli olarak değişiyor ve sadece belirli yeteneklere sahip olarak yeniden doğuyorsunuz. Öyküsü ve grafikleriyle birçok ödül kazanan Hades, başlangıçta yalnızca iOS kullanıcılarına sunulacak.

Zaman manipülasyonu odaklı Braid, el yapımı görselleri ve 15 saate kadar süren oynanış süresiyle hem iOS hem de Android kullanıcılarına sunulacak. Death’s Door ise 2021’in en iyi bağımsız oyunları arasında yer alıyordu. Bu oyunların yanı sıra Katana Zero, Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia ve La Casa De Papel gibi oyunlar da önümüzdeki dönemde kullanıcılarla buluşacak.

Exit mobile version