Huawei Watch GT 4 Lansman Heyecanı Hepsiburada’da Başladı!

#image_title

Hepsiburada, Huawei’nin yeni amiral gemisi olan Huawei Watch GT 4’ü bugün itibarıyla siparişe açtı. Lansman döneminde, özel fırsatlarla sahip olabileceğiniz bu akıllı saat, 500 TL Hepsipara ve ücretsiz bir kayış hediyesi ile geliyor. Ayrıca Hepsiburada limitiyle peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da sunuluyor.

Huawei Watch GT 4, 25 binden fazla saat kadranı seçeneği ile farklı stillere, kişiliklere ve durumlara uyum sağlayacak çok yönlü bir akıllı saat olarak öne çıkıyor

Kullanıcıların sağlıklarını daha bilinçli yönetebilmeleri için üstün özelliklerle donatılmış Huawei Watch GT 4’te, PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uyku Nefes Farkındalığı olmak üzere aktif sağlık yönetimi algısını yeniden şekillendirecek 3 önemli özellik bulunuyor.

Huawei Watch GT 4, sporu bir yaşam biçimi haline getirmiş kullanıcılar için de ideal olmanın yanı sıra TruSeenTM 5.5+ sağlık göstergesi izleme teknolojisini geliştirdi.

Sonuç olarak kullanıcılar, dinamik aktiviteler (koşu, ip atlama gibi) veya düşük sıcaklıktaki ortamlarda bile kalp sağlıklarını daha doğru bir şekilde okuyabiliyor.

Huawei Watch GT 4, Hepsiburada’da kadın ve erkeklere özel toplamda 7 modeliyle sunulmaya hazırlanıyor.

Lansmana özel kayış hediyesi, satış döneminde 500 TL Hepsipara avantajı, satış döneminde yarın kapında hizmeti, Hepsiburada Premium’a özel kargo bedava fırsatı ve Hepsiburada satıcı güvencesi avantajlarıyla Huawei Watch GT 4 Hepsiburada’da kullanıcıları bekliyor.

Exit mobile version