iPhone’da Fark Edilmeyen Özellikler!

iPhone, IOS güncellemeleri ve hayat kurtarıcı özellikleri ile ön plana çıkıyor. IOS, düzenli aralıklarla kendini değiştirip geliştirerek hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor. Bu özelliklerden en güzel ve değişiği sevgilileri ilgilendiriyor.

Söyleyeceğimiz bu özellik, sevgililerin arasındaki fotoğraf gönderim konusuna çözüm buluyor. Paylaşımlar sırasında kalitenin bozulmaması da bir başka olumlu yanı. Bu özelliğin açılması için fotoğraflar uygulamasında sol üst köşede bulunan + butonuna tıklamanız gerekiyor. Daha sonrasında yeni paylaşılan albüm sekmesine tıklayın. İsim verdiğiniz bu albümlere kişi ekleyin. Buradan kaliteli olarak paylaşımlar yapılacak.

Diğer bir özellik ise Hey Siri Lumos dediğinizde telefonun el fenerini yakmasıdır. Telefonun karanlık ortamlarda bile bulunmasını kolaylaştıracak bu özelliği kapatmak için de Hey Siri Nox demeniz yeterli olacak.

Apple tarafından sunulan hizmetlerden biri de kamerası için yükleyeceğiniz Clips uygulaması oluyor. Bu uygulama ile birlikte arka plan değiştirip efektler yükleyebilmenize imkan sağlanıyor.

Exit mobile version