Lenovo’dan Devrim Yaratacak Ürün Sadece 20 Dolar!

Popüler teknoloji markası Lenovo, ürün yelpazesini bir modele genişleterek kullanıcılara tam bir fiyat performans ürünü sundu. Bir süredir yeni ürünlerle gündemde sık sık adından söz ettiren Lenovo, Legion 4G LTE olarak isimlendirdiği yeni modemini tanıttı. 4G taşınabilir bir modem üreten marka, birden fazla cihazın aynı anda yüksek bağlantı hızıyla internette gezinebilmelerine imkan sağlayacak. Üstelik internet hediyesi de verecek!

Hem Uygun Fiyatlı Hem de Taşınabilir! 

Lenovo’nun yeni ürünü Legion 4G LTE, her yere kolay bir şekilde taşınabilmesiyle dikkat çeken, kullanım ve maliyet açısından son derece avantajlı bir ürün olarak satışa sunuldu. Aynı anda 10 cihaza da 50 mbps’lik bir bağlantı hızı deneyimi yaşatan bu ürün, 1500 GB’lik veri akışına imkan sunuyor. Ayrıca ilk satın alımda kullanıcılara 2 aylık bir internet hediyesi de veriliyor.

Sadece 20 Dolar! 

Öte yandan Lenovo’nun geliştirmiş olduğu bu 4G modem, aynı zamanda çoğu vatandaş için ulaşılabilir bir fiyata da sahip. Sık seyahata eden kişiler, öğrenciler ya da küçük işletmeler için son derece uygun olan bu cihaz, 149 yuanlık bir fiyatla satışa sunuldu. Yaklaşık 20 dolar civarında olan bu modem oldukça uygun fiyatlı olarak değerlendiriliyor. Peki sizler Lenovo’nun yeni 4G modemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce fiyat ve performans açısından ulaşılabilir bir ürün mü?

Exit mobile version