Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye Ön Sipariş Fiyatı Açıklandı

#image_title

Insomniac Games’in geliştirdiği ve tüm dünyada ön siparişe açılan Marvel’s Spider-Man 2, Türkiye’de de ön siparişe açıldı. Fiyat ise kur nedeniyle çok daha yüksek beklenirken şaşırtıcı bir şekilde oyun, beklenenden daha ucuza ön satışa sunuldu.

Oyuncular tarafından büyük bir merakla beklenen Marvel’s Spider-Man 2, Türkiye’de de ön siparişe sunuldu. Spider-Man 2’nin Türkiye fiyatı, beklenenden çok daha düşük bir seviyede bulunurken, özel bir fiyatlandırma yapılmış gibi görünüyor.

16 Haziran 2023 itibarıyla PS5 için ön siparişe açılan Marvel’s Spider-Man 2’nin fiyatı 799 TL olarak belirlendi. Oyunun Dijital Deluxe sürümü ise 899 TL. Her iki fiyatın da günümüz koşullarında oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü oyunun küresel satış fiyatı tam 70 dolar olarak açıklanmıştı.

Dolar Karşılığından Ucuza Ön Sipariş! 

70 dolar, bugünkü kurla doğrudan çevrildiğinde 1.657 TL’ye denk geliyor. PlayStation Türkiye ekibi yerel fiyatlandırma konusunda oldukça başarılı bir iş çıkarmış gibi görünüyor.

Öte yandan bahsi geçen fiyat, sadece ön sipariş için geçerli olduğundan, ön sipariş süreci bittikten sonra fiyatların kısa sürede yükselme ihtimali de bulunuyor.

20 Ekim’de Piyasaya Sürülecek! 

Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel’s Spider-Man serisinin ikinci oyunu olan Marvel’s Spider-Man 2’de Peter Parker ve Miles Morales karakterleri kontrol edilebilecek. Oyunda co-op modu bulunmamakla birlikte Venom, Kraven the Hunter ve Lizard gibi düşmanları da göreceğiz. Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim 2023 tarihinde PS5 konsolları için piyasaya sürülecek.

Exit mobile version