PC Game Pass Hizmetinden Oyuncuları Sevindirecek İş Birliği

400’den fazla oyuna destek sunan Microsoft’un PC Games Pass hizmeti, GeForce Now’a dahil olacağını duyurdu.

Bir tür bulut tabanlı oyun servisi olan GeForce Now, oyuncular için artık yeni bir alternatif haline geldiğinden, PC Game Pass’ın bu hizmete dahil olması ses getirecek bir gelişme olacağa benziyor.

GeForce Now’da Artık Game Pass da Var! 

Microsoft tarafından yapılan yeni bir doğrulamada PC Game Pass’ın Nvidia GeForce Now’a dahil olduğu öğrenildi. Los Angeles’ta düzenlenen yeni bir Xbox lansmanında içerik oluşturucu deneyimi başkanı Sarah Bond, “PC Game Pass kütüphanenizi NVIDIA GeForce NOW tarafından desteklenen tüm cihazlarda oynayabileceksiniz” ifadeleriyle müjdeyi vermişti.

GeForce Now Sayesinde Ayda 30 TL’ye Bile Oyun Bulunabilecek 

GeForce Now hizmeti Android box, tabletler ve akıllı telefonlara, PC, Mac, Chromebook ve televizyona kadar çeşitli platformlarda destek sunuyor. Bu noktada Microsoft ve Nvidia iş birliği ise PC Game Pass abonesi olan kullanıcılara GeForce Now üzerindeki oyunlara erişim imkanı sağlıyor. Ayrıca GeForce Now sahibi olan kullanıcılar, ayda 30 TL karşılığında çeşitli oyunlara da ulaşabiliyor.

411 + GeForce Now Oyunları 

PC Game Pass şu anda toplam 411’den fazla oyuna destek sunuyor. Yeni GeForce Now iş birliğiyle birlikte çok sayıda oyun artık PC Game Pass kullanıcılarına da sağlanacak. Ancak bu iş birliği sadece “belirli” oyunları ekleyecek. Yani, platformun tüm oyunlarını diğer kullanıcılara da sunmayacak.

Yapılan yeni duyuruya göre GeForce Now’ın PC Game Pass ile arasındaki destek bu yıl sonuna kadar açılmış olacak. Ancak lansman tarihi ve desteklenen oyunlar henüz açıklanmadığından detaylar belli değil.

Exit mobile version