Realme Pad 2’nin Özellikleri Daha Lansman Tarihi Belli Olmadan Sızdırıldı

#image_title

Realme isimli Çin merkezli teknoloji üreticisi yakın zamanda yeni bir tablet piyasaya sürmeye hazırlanırken, Realme Pad 2 olarak adlandırdığı modelinin hem tasarımı hem de temel özellikleri internete sızdırıldı…

Sızdırılan görsellere göre Realme Pad 2’nin iki tonlu metalik bir arka tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Yuvarlak bir kamera ünitesi bulunan cihazda bir adet kamera ve LED flaş yer alırken, üst ve alt kısımlarda hoparlör ızgaraları konumlandırılmış. Ön kamera ise yan çerçevenin merkezine yerleştirilmiş durumda.

Teknik Özellikleri Neler?

Sızan bilgilere göre Realme Pad 2 11 inç Full HD+ bir ekrana sahip olacak. Gücünü MediaTek Helio G99 işlemciden alacağı belirtilen cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da sunacak. 8.360 mAh kapasiteli bataryası, 33 watt hızlı şarj teknolojisini destekleyerek enerji ihtiyacını karşılayacak.

Ayrıca, Realme Pad 2’nin 20 megapiksel bir ana kameraya ve 5 ya da 8 megapiksel bir ön kameraya sahip olacağı bilgisi de yine sızıntılarla birlikte öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Son olarak da Android 13 tabanlı realme UI 4.0 işletim sistemiyle çıkması planlanıyor.

Henüz Realme Pad 2’nin lansman tarihini açıklamayan markanın çok yakında tableti tanıtması bekleniyor.

Exit mobile version