Renkleri Algılayan Kalem Geliştirildi

#image_title

Resim düzenleme yazılımlarıyla birlikte tanıdık hale gelen “color picker” veya renk seçici özelliği, sanal dünyada uzun yıllardır varlığını sürdürüyor. Ancak şimdi Colorpik projesi ile bu renk seçme özelliğini gerçek hayatta bir kalem olarak kullanılabilecek.

Colorpik Nedir?

Sanal dünyada yıllardır kullanılan renk seçici özelliği, artık gerçek hayata adım atıyor. Colorpik projesi, bu özelliğin temelini alarak hayata geçiriliyor ve minik bir renkli yazıcı içeren bir kalem olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca RGB sensörü sayesinde, bu kalem gerçek dünyada renk algılaması yapabiliyor. Bu da demek oluyor ki resim düzenleme yazılımlarında yaptığınız gibi gerçek dünyada da renkleri algılayabilir ve boyama işlemini deneyimleyebilirsiniz.

Colorpik kalem, bir mürekkep kartuşu, batarya, Bluetooth, USB ve fitil gibi temel bileşenlerden oluşuyor ve renk seçimi konusunda bir dizi harika seçenek sunuyor. Uygulama üzerinden kolayca renk seçilebilir veya isterseniz bir nesneyi taratarak rengi alınabilir. Tam 16 milyon farklı rengi destekleyerek, yaratıcılığınıza sınırsız olanaklar sunuyor. Ayrıca 12 saatlik kullanım süresi ile uzun bir süre boyunca kesintisiz olarak renk seçimi yapmanıza olanak tanıyor.

Kalem doldurulabilir tüpler ile dört farklı kartuşu kullanarak dolum yapmanıza olanak tanırken, fitillerini değiştirerek uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Girişim, bu projeyi daha da ileri taşıyarak farklı uygulamalarla kalemi desteklemeyi planlıyor. Colorpik Kalem, keçeli kalem benzeri kullanımı ile kullanıcılarına pratik bir deneyim sunuyor. Sadece 159$ bağış karşılığında Colorpik Kalem’i edinebilirsiniz ve mart ayında sevkiyatlar başlayacak.

Exit mobile version