Samsung Çok Sattığı Modelini Tekrar Piyasaya Sürecek

#image_title

Teknoloji devi Samsung, Galaxy S23 FE modelini geliştirmiş olmasına rağmen eski bir cihazı piyasaya sürmeye hazırlanmaya başladı. Alınan “sızıntı” bilgilere göre şirketin Galaxy S21 FE modeli piyasaya süreceği doğrulandı. Geçtiğimiz yıllarda Samsung, Galaxy S20 FE’yi tanıtarak orta-üst segment akıllı telefon pazarında büyük bir satış başarısı elde etmişti. Daha sonra FE’yi büyüten ve birkaç farklı cihazı daha piyasaya süren Samsung, önceki FE kadar büyük bir başarı elde edemedi. Ancak bununla birlikte FE markasından da vazgeçmedi. Marka, önümüzdeki aylarda uygun fiyatıyla dikkat çekeceğini vurguladığı Galaxy S23 FE’yi tanıtacak. Tüm bunlarla birlikte gelen sızıntılara göre Samsung, yeni bir Galaxy S21 FE modeli de piyasaya sürecek.

Yalnızca Hindistan’da Satılacak 

Alınan kulis bilgilerine göre yeni piyasaya sürülecek olan Galaxy S21 FE, yalnızca Hindistan pazarında satışa sunuluyor olacak. Snapdragon 888 işlemciyi kullanacak olan cihaz, Hindistan’da daha önce satılan Exynos 2100 versiyonuyla neredeyse aynı olacak.

Fiyat Ne Kadar Olacak? 

Tüm bu detayların yanı sıra cihazın Hindistan’da 49.999 Hindistan rupisine satılması bekleniyor. Bunun da yaklaşık olark 609 dolara denk geleceği tahmin ediliyor. Şimdilik tam anlamıyla takvimi belli olmayan cihazın tanıtımının ise yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

Exit mobile version