Samsung Galaxy Fit 3 Renk Seçenekleri Belli Oldu

#image_title

2024 başlarında Samsung’un gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde Galaxy S24 serisi başta olmak üzere bir dizi yeni cihazın tanıtılması bekleniyor.

Bu cihazlardan biri de şüphesiz ki Galaxy Fit 3 olacak. Modelle ilgili uzun süredir devam eden spekülasyonların ardından, özellikleri sonunda netleşmeye başladı. Son olarak ise Galaxy Fit 3’ün renk seçenekleri ve tasarımı gün yüzüne çıktı.

Galaxy Fit 3 Özellikleri

Bu yılın başlarında Galaxy Fit3’ün resmiyet kazanması bekleniyordu ancak ne yazık ki bu beklenen gerçekleşmedi. Bu durum, merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliğine olan ilgiyi artırdı. Samsung, 2020 yılında tanıttığı Galaxy Fit 2’nin ardından odak noktasını Galaxy Watch serisine çevirmişti. Ancak şu anda Fit serisinin tekrar ön plana çıkması bekleniyor.

Sızdırılan görüntülere göre Galaxy Fit 3, selefinin ötesinde geniş bir dikdörtgen ekrana sahip olacak. Galaxy Fit 2, 1,1 inç boyutundaki AMOLED ekranıyla tanıtılmıştı bu nedenle Fit 3’ün daha büyük bir ekrana sahip olması önemli bir güncelleme olarak nitelendirilebilir.

Akıllı bilekliğin sağ çerçevesinde, fiziksel bir düğme ve mikrofon bulunuyor. Ayrıca silikon kayışlarla desteklenen bu modelin; bej, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Şu an için Galaxy Fit 3 hakkında elde ettiğimiz bilgiler bunlarla sınırlı. Ancak artık doğrulanan bilgilere göre cihazın daha büyük bir AMOLED ekran ve kalp atış hızı sensörü ile tanıtılacağı kesinleşti.

Mevcut raporlar, Galaxy Fit 3’ün sunduğu özellikler arasında uyku takibi, kalp atış hızı izleme ve adım sayacı gibi daha gelişmiş sağlık ve fitness özelliklerine işaret ediyor.

Exit mobile version