Samsung Galaxy S24 Titanyum Çerçeve İle Gelecek

#image_title

iPhone 15 Pro serisi ile başlayan titanyum çerçeve trendi, akıllı telefon dünyasında yavaşça yayılmaya başlıyor. Gelecek yılın ilk ayında piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy S24 serisi için de titanyum çerçeve kullanılması gündemde.

Samsung Galaxy S24 Serisine Titanyum Çerçeve

Öğrenilen bilgilere göre, Samsung’un Galaxy S24 serisinin tamamı titanyum çerçeve ile gelecek. Samsung, Apple gibi belirli modellere değil, Galaxy S24 serisinin tüm modellerine titanyum çerçeve özelliğini sunacak.

Titanyum çerçevenin yalnızca Galaxy S24 Ultra için tasarlandığı iddia edilse de kaynaklar Samsung’un standart Galaxy S24 modeli için Vietnam’da titanyum çerçeve üreteceğini ve Galaxy S24 Plus ile Galaxy S24 Ultra için ise iki farklı tedarikçiden titanyum çerçeve temin edeceğini belirtiyorlar. Standart Galaxy S24 modelinin titanyum çerçevesi, diğer modellere göre biraz daha az dayanıklı olabilir.

18 Ocak’ta tanıtılması beklenen Galaxy S24 serisinin Exynos 2400 yongasıyla gelmesi bekleniyor. Ancak Exynos 2400 yonga setinin Snapdragon 8 Gen 2 yongasına göre performans açısından geride kaldığına dair tahminler bulunuyor.

Exit mobile version