Şaşırtan İPhone 4 Fiyatı! 720 Bin TL’ye Alıcısını Bekliyor

#image_title

Bazı nadir bulunan Apple ürünleri müzayedelerde yüksek fiyatlara satışa çıkarılıyor. Bunlardan bazıları ise eski seri iPhone modelleri ,bazılarıysa Apple tarafından ürettirilmiş yada verilmiş özel ürünlerden oluşuyor. Bu ürünlerden 2 tanesi daha alıcı bekliyor.

KARGO KUTUSU AÇILMAMIŞ İPHONE 4 4GB VE APPLE ÖDÜLÜ

Antika eserler tarih boyunca herkesin ilgi alanına girmiştir. Klasik otomobiller, eşyalar, tarihi resimler vb. eskiyi anımsatan eşyalar insanların her zaman satın alma hislerini tetiklemiştir.

Canlı olarak bir müzayede sitesinde iPhone 4 modelinin 4GB depolama kapasitesine sahip versiyonu satışa çıktı. 2007 senesinde üretimi olan ve FedEx kargo poşeti bile açılmayan telefon tekliflere açık halde yeni sahibine gitmeyi bekliyor. En son verilen teklif 24 bin dolar civarında bir fiyat. Bu da TL’ye çevrildiğinde 720 bin TL’ye denk geliyor.

Bir diğer iPhone 4 modeli ise yine kargo poşeti açılmamış ve dolaşıma girmemiş halde sahibini bekliyor. 2007 senesinde üretilen model 8GB hafızaya sahip ve 10 bin dolar teklif almış. Bu cihazlar arasındaki fark sadece depolama farkı. Ancak koleksiyonerler ve bu tarz antika telefonlara ilgisi bulunanlar bilirler iPhone 4 serisinin 4GB depolama kapasitesine sahip versiyonu nadir bulunan bir cihaz. Özellikle kapalı kutu olan versiyonları sayılı denebilecek kadar az bulunuyor.

Bu ürünlerin yanında Apple’ın 20. sene şerefine bir personeline verdiği ödülü var. Apple’ın yıldönümü ödülü olarak isim verdiği parça müzayede de 2 bin 500 dolar teklif almış bir şekilde duruyor. Bu tarz ürünler bir iPhone 4 4GB kadar değerli olmasa da piyasa içinde belirli fiyatlardan alıcısını bulabiliyor.

Exit mobile version