Spotify Superpremium Yenilikleri ve Fiyatı

#image_title

İşte Spotify’ın en pahalı paketi hakkında bilinenler: Spotify Superpremium planını tanıtmaya hazırlanıyor. Bu yeni paket, 24 bit kayıpsız ses kalitesi ile müzik dinleme deneyimi sunacak ve kendine özel bir logo ile gelecek.

Superpremium aboneleri ayrıca yapay zekâ tarafından hazırlanan özel çalma listelerine erişim sağlayacaklar. Bu yeni özelliklerle birlikte Superpremium, Spotify’ın en üst seviye ve en pahalı paketi olarak konumlandırılacak.

Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Spotify Superpremium’un aylık fiyatı 19.99 dolar olacak.

Paket Özellikleri Ne Olacak?

Yıllardır beklenen Spotify HiFi planı sonunda geliyor ve adı Spotify Superpremium olacak. Bu yeni plan, kayıpsız ses kalitesinin yanı sıra bir dizi özel özellik sunacak. Kullanıcılar artık müzik kitaplıklarını ruh hali, etkinlik ve tür gibi kriterlere göre filtreleyebilecekler. Ayrıca Superpremium aboneleri 30 saate kadar sesli kitap dinleyebilecekler. Bu, mevcut Premium abonelikle karşılaştırıldığında ücretsiz 15 saatlik dinleme süresini aşan bir avantaj sunuyor.

Ses Kapsülü adını taşıyan bu yeni özellik, kullanıcıların müzik deneyimini kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak ve bu özellik sadece en yüksek fiyatlı abonelik paketinde sunulacak.

Exit mobile version