Tesla CEO’su Elon Musk “Asla Yapmam” Dediğini Yaptı!

#image_title

Şimdiye kadar reklam harcaması yapmak yerine ürünlerini geliştirmeye ve kalitesini artırmaya çalışan Tesla, Elon Musk’ın yeni açıklamaları kapsamında ilk kez reklam verdi. Böylelikle de Tesla’nın yıllardır devam eden reklam yapmama politikası da böylelikle son bulmuş oldu.

Bir Süredir Reklam Gündemlerinde Vardı

Tesla kullanıcıları ve yatırımcıları bir süredir Elon Musk’a reklam vermesi yönünde baskı yapıyordu. Geçtiğimiz hafta yıllık toplantısını gerçekleştiren Musk, teklifi kabul ettiğini açıkladı. Biraz reklam yapmayı deneyeceklerini söyleyen Tesla CEO’su, sonuçları gözlemleyeceklerini belirtti.

Açıklama Sonrası Reklam Verildi 

Tüm bu açıklamalardan sonra Tesla’nın kısa süre içinde reklam vermeye başladığı görüldü. İlk kez bazı Google kullanıcılar, arama sonuçlarındaki reklamlardan Tesla’yı fark etti. Google’ın reklam konusundaki şeffaflığı göz önüne alındığında Tesla’nın kesin bir şekilde reklam verdiğini söylemek mümkün.

Arama Motoruna Reklamlar Veriliyor 

Tesla’nın şu anda geleneksel afişlerle değil, arama motorları üzerindeki reklamlara odaklandığı fark edildi. İngiltere’de daha çok reklam verildiği görülen Tesla’nın ABD’li kaynaklarda da çeşitli reklamları bulunuyor.

Exit mobile version