Ubisoft Duyurdu! Açık Dünya Temelli İlk Star Wars Oyunu Geliyor

Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, geçtiğimiz yıllarda bir Star Wars projesi üzerinde çalıştıklarını söyleyerek herkesi meraklandırmıştı. Milyonların severek izlediği ve hatta fanı haline geldiği Star Wars temalı içerikler hala dikkat çekmeye devam ederken, Xbox Games Showcase 2023’te yeni yapım duyuruldu. Massive Entertaintment’ın geliştirdiği yapım, Xbox Games Showcase 2023’te fragmanıyla birlikte duyuruldu. Fragman sonrasında oyunun çıkış yapacağı tarih de açıklanırken gözler oyunun detaylarına yöneldi. Peki Ubisoft’un yıllar önce bahsedip herkesi meraklandırdığı Star Wars Outlaws oyunu ne zaman çıkış yapacak? Oyunun detayları neler, bölümler nasıl olacak? İşte tüm merak edilenler…

Star Wars Outlaws’un Konusu Ne? 

Star Wars Outlaws oyunu; Star Wars: The Empire Strikes Back ve Star Wars: Return of the Jedi yapımları arasında yer alan bir oyun olacak. Outlaws’da bahsi geçen iki filmdeki galaktik yer altı dünyasından Kay Vess baş rolde olacak. Kay, yeni hayatına başlayabilmek için Outer Rim’de şimdiye kadar görülen en büyük soygunlardan birini gerçekleştirmek için mücadele ediyor olacak.

Açık dünya temeline sahip olacak olan Star Wars Outlaws, 2024 yılında PC, Playstation 5 ve Xbox Series platformlarında çıkış yapacak.

Massive Entertainment, Ubisoft ve Lucasfilm Games ortaklığı ile gerçekleştirilen yapımla ilgili yer alan detayalar şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak oyun ilk açık temelli Star Wars temalı oyun olduğundan büyük ses getireceğe benziyor.

Exit mobile version