Windows 12 2024 Haziran’ında Geliyor

#image_title

Tayvan kaynaklı haberlere göre Microsoft’un yenilikçi yapay zeka odaklı işletim sistemi Windows 12, beklenenin üzerinde bir hızla Haziran 2024’te kullanıcılarla buluşacak.

Taipei’deki Tayvan Medikal Teknoloji Fuarı’nda yapılan görüşmelerde, sektör lideri şirketlerin temsilcileri; Acer, Quanta, MSI, Compal, Pegatron ve Gigabyte gibi büyük isimler, Microsoft’un yeni işletim sistemi hakkında önemli ayrıntıları paylaştı.

Acer CEO’su Jason Chen ve Quanta Computer Yönetim Kurulu Başkanı Barry Lam gibi üst düzey yöneticiler, Microsoft’un Windows 12’yi 2024 yazında kullanıcılara sunacağını öne sürerek bu iddiaları güçlendirdi.

Diğer teknoloji devleri de önümüzdeki yılın iş trendlerinde yapay zeka odaklı bilgisayar endüstrisinin yükselişe geçeceğine ve Windows 12’nin bu büyümede kilit bir rol oynayacağına inanıyor.

Tüm sektör, 2024 yazında gelirlerinde önemli bir artış bekliyor; zira bu artışın temelinde Windows 12 tabanlı yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi bulunuyor. Daha önce Intel’in de belirttiği gibi büyük bir Windows yenilemesi, işlemci satışlarında önemli bir artışı beraberinde getirecek.

Microsoft’un Windows 12 ile birlikte sunacağı yeni özellikler ve yapay zeka odaklı geliştirmeler, bilgisayar endüstrisini baştan aşağı değiştirecek olarak nitelendiriliyor.

Exit mobile version