Xbox Game Pass’e 1200 TL Değerinde Tam 9 Yeni Oyun Eklendi!

#image_title

Microsoft, Temmuz ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass’e eklenecek ve kütüphaneden ayrılacak oyunları duyurdu. Paylaşılan listede, değeri 1200 TL olan 9 yeni oyunun yer aldığı görüldü. Microsoft’un abonelik tabanlı hizmeti Xbox Game Pass, sürekli büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Platformun düzenli olarak aldığı güncellemeler oyunseverleri mutlu ederken, bugün yeni bir duyuru yapıldı. Bugün Microsoft, Temmuz ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass’e eklenecek ve ayrılacak oyunları açıkladı. Abonelik sistemine değeri 1200 TL olan 9 yeni oyun ve oyun içi hediyelerin eklendiği duyuruldu.

Eklenecek Oyunlar Hangileri?

Microsoft’tan yapılan açıklamada hangi oyunların ekleneceği ve eklenme tarihleri de bildirildi. İşte Temmuz ayı boyunca Game Pass’e gelecek olan oyunlar ve takvimleri: Xbox Game Pass, oyunculara sürekli olarak yeni içerik ve deneyimler sunarak, oyun dünyasında heyecanlı bir macera yaşamalarına olanak tanıyor. Abonelik sistemi sayesinde oyuncular, geniş bir oyun koleksiyonuna uygun fiyatlarla erişebiliyorlar ve sevdikleri oyunları keşfetme şansına sahip oluyorlar.

Çıkarılacak Oyunlar Hangileri? 

Öte yandan yapılan yeni bir açıklamda platformdan kaldırılacak oyunlar da belli oldu. İşte 31 Temmuz itibarıyla platformdan kaldırılacak olan oyunlar:

Exit mobile version