150 TL için Cinayet

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Eyüp S.’nin pompalı tüfekle vurulduğu açıkça görülüyor. Olayın ardından, Eyüp S.’nin yakın arkadaşı olan Bayram S., polise teslim oldu ve suçunu itiraf etti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Karayılan Mahallesi’nde, geçtiğimiz yıl 12 Ağustos gecesi yaşanan olayda 22 yaşındaki Eyüp S., pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Olayın yaşandığı geceye ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kamera görüntülerinde, 22 yaşındaki Eyüp S.’nin merdiven basamaklarını tırmanırken, pompalı tüfekle ateş edildiği anlar yer aldı.

Olayın ardından, iddiaya göre Eyüp S.’nin yakın arkadaşı olan Bayram S., polis karakoluna giderek teslim oldu. İfadesinde, Eyüp S.’nin 150 TL’lik borcu geri vermeyeceğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktığını ve kendisini tehdit ettiğini, şantajda bulunduğunu, küfür ve hakaretlerle tahrik ettiğini belirtti. Bayram S., bu sebeplerden dolayı pompalı tüfekle Eyüp S.’yi öldürdüğünü itiraf etti.

Exit mobile version