Bu Burçlara Sakın Ha Yalan Söylemeyin! Hepsinde Fil Hafızası Var Yakalanırsanız Yanarsınız!

#image_title

Her insanda hafıza, unutkanlık, öfke ya da mutluluk gibi belirleyici özellikler vardır. Bu özellikler saymakla bitmez ama en güçlüleri şüphesiz hafızası iyi olan insanlar. Çünkü bu insanlar anlatılanı, söyleneni unutmaz, üzerinden zaman geçmesine rağmen teyit edebilirler. Bu nedenle de hafızası güçlü insanlara yalan söylemek çok zordur. Önceki söylediklerinizle karşılaştırıp yalanınızı yakaladığınızda ise iş işten çoktan geçmiştir. Peki, hafızası güçlü kişiler hangi burçtan? Hangi burcun insanlarına yalan söylemek zor?

Hangi Burçlara Yalan Söylemek Zor? Hafızası En Güçlü Burçlar

Burçlar, genellikle karakterimizde hem anlamlandırabildiğimiz hem de anlamlandıramadığımız bazı özelliklerin işaretleridir. Örneğin cinsel aktivite dediğimizde akıllara Akrep burcu gelirken, çapkınlık dendiğinde de İkizler gelir. Çünkü aslında bunlar burçlarla birlikte kişiliklerin ilişkilendirmesidir.

Hafıza denildiğinde ise akla 3 burç gelir. Bu burçların hafızası güçlüdür, zekası kıvraktır. Bu nedenle de onlara söylediğiniz hiçbir şeyi unutmazlar. Hafızaları adeta bir çöplük gibi her söyleneni tutar ve o konuyla ilgili bir söz geçtiğinden cımbızla çıkarır! Bu yüzden bu 3 burca yalan söylemek de çok zordur. Çünkü yakalarlarsa, yakarlar! İşte o 3 burç…

Yengeç

Şaşırtıcı bir şekilde Yengeç burcu, duygusal yapısının altında oldukça güçlü bir hafıza besliyor. Onu duygusallaştıran da bu çünkü söyleneni unutmuyor! Çocukluk çağına kadar hayatını net bir şekilde hatırlayan Yengeç burcu, karşısındakinin sözlerini her zaman hatırlıyor. Bu nedenle kırılgan ve narin yapısının altında unutmadığı sözler ve yalanlar yatıyor. Güçlü hafızası nedeniyle Yengeç, yalan söylemesi en zor burçlar arasında yer alıyor.

Akrep

Listenin şaşırtmayan ismi su grubundan Akrep oldu. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kelimenin tam anlamıyla Akrep burcu çöplük gibi bir hafızaya sahip! Karşısındakine söylediğini unutturmuş gibi yapabilir aman dikkat! İyi ya da kötü farketmeksizin karşısındakinin söylediklerini unutmayan Akrep burcu, diline düştüğünüzde ömrü boyunca size de yaptığınızı hatırlatacaktır.

Aslan

Listenin bir diğer şaşırtmayan ismi ise tabi ki Aslan! Kibirli yapısı, zaman zaman kıskançlıkları ve güçlü öfkeleri nedeniyle Aslan her zaman lider yapıdadır. Bu lider yapısının altında içten içe hiçbir şeyi unutmaması da onu tetikler. Kötü olaylar Aslan burçları tarafından hiç unutulmaz. Aslan burcuyla bir ilişkiniz olacaksa eğer, yanlış yapmamalısınız.

Exit mobile version