Esra Erol’da Ümmiye Güzel’den Acı İtiraf! Seçimin Maskotu Kuzuyu Pişirip Yemişler

#image_title

Konukları ve konuları ile birlikte ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol yine şaşkına uğrattı. Daha öncesinde İstanbul’un Sarıyer ilçesinde Ayazağa İlkokulu’na kuzusu Pamuk ile birlikte gelen Ümmiye Güzel bu sefer soluğu Esra Erol’da aldı. Yaşadıklarını göz yaşlarına içerisinde anlatan ve yardım isteyen Ümmiye Hanım söyledikleri ile de herkesi şoka uğrattı.

Annesinin 10 günlükken gönderdiği kuzuyu iki ay önce sahiplendiğini söyleyen Güzel, “Pamuk” adını verdiği kuzuyu ilk önce istemediğini ancak daha sonrasında evladı gibi benimsediğini söyledi. Pamuk’un kendisine alıştığını ve ne istediğini önceden anladığını ifade eden Güzel, 14 Mayıs’taki seçimlere de onunla beraber giderek oyunu kullandı.

Kuzuyu Kesip Yemişler

Güzel, okuldakilerin de kuzuyu sevdiğini, Pamuk’un otobüse bindikleri durağı bildiğini, kendisinden önce durağa koştuğunu belirterek, kuzusuyla aralarında bağ bulunduğunu, bu nedenle 15 gün önce sahiplendirmek üzereyken üzülüp geri aldığını söyledi.

Ancak Esra Erol’da konuk olarak yaşadıklarını acı içerisinde anlatan Ümmiye Güzel, evladın diyerek sevdiği kuzusu Pamuk’u kesip yediklerini itiraf etti.

Exit mobile version