Shani Louk Öldü mü, Yaşıyor mu?

#image_title

Aksa Tufanı operasyonu kapsamında çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Gazze’de sivil kayıpları arttı. Hamas tarafından düzenlenen operasyonun ilk saatlerinde paylaşılan bazı videolar tepkilere neden olurken yarı çıplak bir halede kaçırılan kadının ise Shani Louk olduğu iddia edilmişti.

Shani Louk Gerçekten de Öldü mü?

Öldürülenlerin arasında Almanya – İsrail çifte vatandaşı olduğu öğrenilen 30 yaşındaki dövme sanatçısı Shani Louk’un da yer aldığı iddia edilmişti. Shani Louk’un annesi Ricarda, bir video kaydı yayınlayarak, gözyaşları içerisinde kızının İsrail’de bir grup turistle Hamas tarafından kaçırıldığını söylemişti.

Dövme sanatçısı olan genç kadının barış için düzenlenen müzik festivali kapsamında bölgede olduğu öğrenildi. Sosyal medyada “shanukkk” hesabını kullanan genç kadının 40 binin üzerinde takipçisi bulunurken aynı zamanda pek çok ülkeyi gezen bir gezgin olan genç kadının rastalı saçlarından ve bacağındaki dövmeden teşhis edildiği belirtilmekte.

Görüntülerin ardından çok sayıda kişinin Louk’un hesabına “huzur içinde uyu” mesajı paylaştığı gözlemlenmektedir.

Son olarak anne tarafından yapılan açıklamada kızının hayatta olduğuna dair yeni bilgiler aldığını duyurmasının ardından Alman televizyonuna konuşan Ricardo Louk kızının ciddi bir kafa travması geçirdiğini ve durumunun kritik olduğunu iddia etti.

“Artık Shani’nin hayatta olduğuna dair daha fazla bilgiye sahibiz” diyen anne bilgiyi Filistinli kaynaklardan aldığını söylerken Alman hükümetine “Her dakika kritik. Hızlı hareket etmeli ve Shani’yi Gazze Şeridi’nden çıkarmalısınız” dedi.

Exit mobile version