Soğuk Havalarda Yapılabilecek En Güzel Aktiviteler Neler?

#image_title

Havaların soğumasıyla birlikte evlere kapanmak yerine kış aktivitelerine kendinizi atabilirsiniz.

Kış Aylarında Yapılabilecek En Güzel Aktiviteler

Çıldır Gölü’nde Atlı Kızak Yapmak

Özellikle kışın donan ve üzerinde atlı kızak yapma imkanı sunan Çıldır Gölü , kar ve buzlar altında çok fazla deneyim yaşatıyor. Çıldır’da donmuş gölün üzerinden ayriyeten balık da avlanabiliyor.

Ayder Yaylasında Kış Festivallerine Katılmak

Her yıl Ocak’ta Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Ayder Yaylası’nda yapılan kardan adam festivali, birbirinden farklı, güzel etkinliklere kucak açıyor. Karlar içinde kurulan sahnede çalınan ve söylenen şarkılar, DJ performansları, çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Termal Otellerde Kendinizi Şifalı Sulara Bırakmak

Yalova, Bursa, Afyon gibi şehirlerde bulunan termal oteller, şık ve konforu sağlık turizmiyle bir araya getirerek, misafirlerine huzurlu bir tatil imkanı sağlıyor.

Karlar Altında Kayak Yapmak

Uludağ, Erciyes, Palandöken, Kartalkaya gibi yerlerde bulunan kayak tesisleri, her yaştan insanlar için uygun kayak deneyimi sağlıyor. Karlar içinde yapılan kayaklar, ızgarada pişirilen sucuklar, şömine başında içilen içecekler, kış mevsimini daha da güzel hale getiriyor.

Doğu Ekspresiyle Maceralara Atılmak

Kış aktivitelerinin en ünlüsü Doğu Ekspresi ile mükemmel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Hem yeni yerler keşfetmek hem de tren seyahati ile yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

Exit mobile version