Üniversite Öğrencilerine Sonbahar Kombinleri! Kampüste Moda İkonlarına Taş Çıkartın

#image_title

Üniversitelerin başlamasıyla birlikte sonbahar mevsiminin sürekli olarak değişkenlik gösteren hava koşulları üniversite öğrencilerine kombin seçiminde zor anlar yaşatabilmektedir. Herkes gibi onlarında kendilerini rahat hissetmek ve daha şık görünmek adına kombin önerilerine ihtiyaçları olduğu bilinmektedir.

Sonbahar trendleri yavaş yavaş ortaya çıkarken sokak stillerinin daha ön planda olduğu bu yılda kombinlerdeki parçalı uyumlu renkler, hem havalı hem de bir o kadar rahat hissetmeyi sağlayacaktır.

Üniversite Öğrencileri İçin Kombin Önerileri

Kampüste trençkot havası

Uzun ve oversize bir trençkot modeli ile şık bir görünüme ulaşabilirsiniz. Trençkotlar üniversite ortamında size farklı bir etki sağlayacağından absürt gelen renkler dışında bu gibi kıyafetlerle daha güzel görünümler elde edebilirsiniz.

Kampüste takım ruhu

Modaya düşkün olan genç kızların gardıroplarında bulunması gereken bir kurtarıcı olan kombinleri oluştururken monokrom veya ton sür ton tercihlerle kullanabileceğiniz bir şal tercihi size ayrıcalık katabilir. Bunun yanında iddialı bir görünüme kavuşmak adına topuklu botlar veya rahatlığın sembolü spor ayakkabılar tercih edilebilir.

Aynı tonların buluşması

Özellikle sonbaharda soft yeşil tonları üniversite hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Bir kahve molasında tercih edebileceğiniz basic bir tulum ile oluşturacağınız kombin ile moda ikonlarına taş çıkarabilirsiniz.

Exit mobile version