Çankaya Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılına Özel Atatürk Anıtı’nı Açtı

#image_title

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak isteyenler sabahın erken saatlerinde sokakları doldururken, 81 ilde Türk bayrakları ile süslenirken, vatandaşlar bu özel günü büyük bir coşkuyla karşıladılar.

CUMHURİYET’İN 100. YILINDA HEYKEL AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

CHP’li belediyeler, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladığı bu özel günde heykel açılışlarına devam ediyorlar.

Heykel projelerine önemli bütçeler ayıran CHP’li belediyeler, son olarak Çankaya Belediyesi tarafından Ankara’da yeni bir heykelin açılışını gerçekleştirdi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ TARAFINDAN İNŞA EDİLEN ATATÜRK ANITI AÇILDI

Çankaya Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Eskişehir yolunda devasa bir Atatürk Anıtı inşa etti ve bu anıtın açılışını gerçekleştirdi. Anıt, toplamda 12 metre yüksekliğe sahip olup içinde Atatürk’ün siluetini barındırıyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Atamızı her yönüyle savunuyoruz, onun adını yaşatmak için gerekeni yapıyoruz. Atatürk sevgisini yüreğimizden alıyoruz ve kimse bu sevgiyi silmeye güç yetiremez. Bu güzel ülkenin havasında, suyunda Mustafa Kemal Atatürk var.”

Açılış sırasında gökyüzünde oluşan güzel bulutlar, törene ayrı bir anlam kattı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Bu güzel ülkenin havasında, suyunda Mustafa Kemal Atatürk var” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version