Eyüpsultan’da Teras Katı İnşaatı Nedeniyle Komşu Kavgası

#image_title

Eyüpsultan’da, komşular arasında çıkan bir kavga sonucu 3 kişi silahla yaralandı ve bu olayla ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.

Elde edilen bilgilere göre, İslambey Mahallesi Yahya Galip Bey Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst katında yaşayan Rabia K. isimli bir kadın, terası kaldırarak yeni bir kat eklemek istedi.

Belediyenin ruhsat izni vermemesi üzerine Rabia K. ve nişanlısı, kendilerini şikayet ettikleri iddiasıyla alt kattaki komşuları Yücel Çukurlu ile tartışmaya başladı. Kavga sırasında Rabia K’nin nişanlısı silahla ateş ederken kapının metal pervazına isabet eden merminin parçalarıyla Yücel Çukurlu ve iki kızı yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis ekipleri Rabia K. ve nişanlısını gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen nişanlı çift tutuklandı.

Yaşadıkları olayı basın mensuplarına anlatan Yücel Çukurlu, eşiyle eve girdikleri sırada karşılaştıkları komşuları Rabia K. ve nişanlısının kendilerine “Ne diye bizi şikayet ettiniz?” diyerek bağırmaya başladığını söyledi.

Kendilerinin bir şikayeti olmadığını belirten Çukurlu, tartışma sırasında açılan ateş sonucu mermi parçalarının eline, bir kızının vücuduna, diğer kızının da bacağına ve ayağına isabet ettiğini anlattı.

Rabia K. ve nişanlısının birlikte silahla ateş ettiğini belirten Çukurlu, “Bunlar bizi resmen öldürmeye gelmişler. Teras katını kaldırıp oraya daire yapıyorlar, altıncı kat inşa ediyorlar. Bina zaten ağır, tonlarca yük var üstünde, ağır olacak.” ifadelerini kullandı.

Çukurlu, kendisi ve bir kızındaki mermi parçalarının henüz çıkarılmadığını, çocuklarının okula da gidemediklerini söyledi.

Bu arada, komşular arasındaki kavgaya ilişkin cep telefonu kamerasınca kaydedilen görüntüde, tarafların bağırmaları, silahla ateş açılması ve bir kişinin ayağından yaralanması yer aldı.

Exit mobile version