Maltepe Yol Verme Kavgası Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

#image_title

Maltepe, İstanbul’da meydana gelen yol verme anlaşmazlığından kaynaklanan bir kavgada bir kişinin hayatını kaybettiği ve dört kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5’i kadın 24 şüpheli, adli makamlara sevk edildi. Zümrütevler Mahallesi’nde 15 Eylül tarihinde yaşanan kavganın ardından gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

15 Eylül tarihinde Zümrütevler Mahallesi’nde yaşanan kavga sonrası gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolleri yapıldı. Ardından şüpheliler adliyeye götürüldü.

Zümrütevler Mahallesi’nde 15 Eylül’de bir restoranda motosikletli kurye olarak çalışan Ferdi Ç, başka bir kurye ile “yol verme” nedeniyle tartışmıştı. Ferdi Ç. ile ağabeyi Nazım Ç. söz konusu kuryeyi darbetmişti.

Daha sonra darbedilen kuryenin yakınlarının Nazım Ç’ye ait restorana gelerek olaya dahil olmasıyla büyüyen kavgada, Önder G. (51), hayatını kaybetmiş, Mehmet G. (42), Savaş G. (42), Kadir G. (23) ve Nurgül G. yaralanmıştı.

Olayın ardından yürütülen çalışmada kavgaya karıştıkları belirlenen 5’i kadın 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Exit mobile version