İzmit’teki Kavgada 1 Ölü, 4 Yaralı, 3 Tutuklama

#image_title

İzmit’in Serdar Mahallesi’nde meydana gelen 24 Eylül tarihli kavga, kanlı bir sona sahne oldu. Kavga sonucunda bir kişi yaşamını yitirirken, dört kişi de yaralandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından harekete geçerek 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin adliyeye sevki sonrasında gerçekleştirilen savcılık sorgusu, detaylı bir şekilde tamamlandı. Yapılan incelemelerin ardından, kavgada ölüm ve yaralanmalara neden oldukları iddia edilen 11 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Şüphelilerden Emre A, Y.A. ve Y.Ç. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmit ilçesi Serdar Mahallesi İnce Sokak’ta 24 Eylül’de iki taraf arasında silah, taş, sopa ve çekicin kullanıldığı kavgada Emre A’nın tabancasından çıkan kurşunların isabet etmesi sonucu Halil Eser (44) hayatını kaybetmiş, D.G, E.T, E.T. ve S.S. yaralanmıştı.

Polis, Emre A. ile kız arkadaşı M.S’yi, Sanayi Mahallesi’nde saklandığı bir tamirhanede, olayda yaralanan diğer şüpheliler E.T, D.G, E.T. ve S.S’yi hastanedeki tedavilerinin ardından, E.B, Y.A, E.Ö, Y.Ç, ve Y.G’yi ise belirlenen adreslerde gözaltına almıştı.

Exit mobile version