KTSO Başkanı Soner Ilık İtfaiyecilik Haftası Dolayısıyla Övgü Mesajı Verdi

#image_title

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ilık, mesajında, itfaiyeciliğin birçok riski olan zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu belirtti.

İtfaiyecilerin başkalarının hayatını kurtarmak için kendi canlarını fedakarca riske attığını ifade eden Ilık, şunları kaydetti:

“Tüm bu risklere rağmen, karşılıksız yardım anlayışıyla hareket eden itfaiye teşkilatımız, büyük bir özveri ve gayretle görev yapıyor. Yangınları söndürme görevinin yanı sıra sel ve depremler gibi doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorlar. İtfaiye teşkilatımız, modern ekipmanları ve eğitimli personeliyle ülkemizin güvenliğini sağlama konusunda büyük bir sorumluluk taşıyor. Osmanlı döneminden günümüze kadar gelen bu kutsal görev, 1923’ten itibaren belediye hizmeti olarak devam etmiştir. Şehit itfaiyecilerimizi rahmetle anarken, bu zorlu görevi sürdüren itfaiye personeline teşekkür ediyor ve İtfaiyecilik Haftası’nı kutluyorum.”

Exit mobile version