SON DAKİKA

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Yerel » Tekirdağ’da Hentbolcu Can Yontarım İçin Etkinlik Düzenlendi

Tekirdağ’da Hentbolcu Can Yontarım İçin Etkinlik Düzenlendi

Tekirdağ'da, 2017 yılında Bursa'da gerçekleşen bir motosiklet kazasında yaşamını yitiren hentbolcu Can Yontarım'ı anmak amacıyla bir gösteri maçı düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncellenme:
Tekirdağ’da Hentbolcu Can Yontarım İçin Etkinlik Düzenlendi

Marmaraereğlisi Spor Salonu’ndaki bu etkinlikte, Kadınlar Süper Lig takımı olan Tekirdağ Süleymanpaşalı oyuncular, sporcu Can Yontarım’ın eski takım arkadaşları ve antrenörlerinden oluşan bir grupla karşı karşıya geldi. Maç öncesi, katılan herkes “Kalbimizdesin Can Yontarım” yazılı bir pankartla sahaya çıktı.

Maçın başlamadan önce, Tekirdağ Süleymanpaşa Antrenörü Mehmet Fatih Işık ve takım kaptanı Ceren Subaşı, Yontarım’ın ailesine imzalı bir forma hediye etti. Bu dokunaklı an, Can Yontarım’ın anısını yaşatma ve ona olan saygıyı vurgulamak için önemli bir adımdı.

Beden eğitimi öğretmeni ve Can Yontarım’ın antrenörü Faruk Esen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yontarım’ın güzel anılan bir sporcu olduğunu söyledi.

Sporcu ile 3 yıllık bir hentbol çalışması yaptıklarını ifade eden Esen, “Kendini geliştirerek Tekirdağ’ı Süper Lig’de de temsil etti. Diğer sporculara da örnek oldu. Her zaman güzel kişiliğiyle anılan birisi. Ben de her zaman onun hocası olmaktan onur duydum. Kendisini her yıl böyle dostluk maçıyla anıyoruz.” dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Antrenörü Işık da takımın çok anlamlı bir maça çıktığını, kazada hayatını kaybeden sporcunun ailesine de güzel bir moral verdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

İnegöl yakınlarında idaresindeki motosikletin bariyerlere ardından istinat duvarına çarpması sonucu ağır yaralanan Yontarım, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti.

İlgili Haberler